Пляцок «Кора дуба».


Інгредієнти:


Для коржів:
  • 8 білків
  • 3 жовтки
  • 200 г цукру-пудри
  • 200 г кокосу
  • 200 г посічених горіхів
  • 200 г родзинок
  • 1 ч. л. порошку(з верхом)
  • 1 ст. л. борошна

Бісквіт:
  • 3 яйця
  • 3 ст. л. цукру
  • 3 ст. л. борошна

Шоколадна помадка:
  • 150 г шоколаду
  • 50-60 г масла

Крем:
  • 1 б персиків (мала)
  • 2 ванільні пудинги
  • 5 жовтків
  • 5 ст. л. цукру
  • 1 пач. ванільного цукру
  • 1 скл. води
  • 300 г масла
  • 2 п. персикової галяретки

Коржі:
  1. Білки збити з цукром,додати жовтки.
  2. Поступово додати решту продуктів.
  3. Спекти два коржі.

Бісквіт:
  1. Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.
  2. Спекти корж.

Шоколадна помадка:
  1. Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.

Крем:
  1. Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
  2. Сироп з персиків закип»ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
  3. Масло збити,додаючи заварену масу.

Перемащувати так:
  1. Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
  2. Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
  3. Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
  4. Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.

Смачного!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар