Інгредієнти:
Для коржів:
- 8 білків
- 3 жовтки
- 200 г цукру-пудри
- 200 г кокосу
- 200 г посічених горіхів
- 200 г родзинок
- 1 ч. л. порошку(з верхом)
- 1 ст. л. борошна
Бісквіт:
- 3 яйця
- 3 ст. л. цукру
- 3 ст. л. борошна
Шоколадна помадка:
- 150 г шоколаду
- 50-60 г масла
Крем:
- 1 б персиків (мала)
- 2 ванільні пудинги
- 5 жовтків
- 5 ст. л. цукру
- 1 пач. ванільного цукру
- 1 скл. води
- 300 г масла
- 2 п. персикової галяретки
Коржі:
- Білки збити з цукром,додати жовтки.
- Поступово додати решту продуктів.
- Спекти два коржі.
Бісквіт:
- Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.
- Спекти корж.
Шоколадна помадка:
- Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.
Крем:
- Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
- Сироп з персиків закип»ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
- Масло збити,додаючи заварену масу.
Перемащувати так:
- Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
- Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
- Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
- Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Смачного!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар