Як приготувати смачну вівсянку? Пропоную рецепти вівсянки приготування, якої вам сподобаються.
1. З бананом
- вівсянка – 50 г
- банан – 1 шт.
- волоський горіх — 30 г
- молоко – 150 мл
Розімніть банан (бажано, щоб вийшло якнайменше грудочок). Викладіть у банку чи контейнер, додайте вівсянку, волоські горіхи та залийте все це молоком. Ретельно перемішайте. Поставте в холодильник щонайменше на 6 годин. Вранці додайте ще трохи молока, якщо ви любите рідкішу кашу. За бажанням прикрасьте нарізаним бананом і волоськими горіхами.
2. З яблуками та корицею
- вівсянка – 50 г
- яблуко – ¼ шт.
- молоко — 120 мл
- насіння чиа – 1 ст. л.
- волоські горіхи – 1 ст. л.
- мед або кленовий сироп – 1 ч. л.
- кориця — ¼ ч. л.
Наріжте на невеликі шматочки яблуко. Усі інгредієнти, окрім горіхів, складіть у банку чи контейнер, залийте молоком та поставте в холодильник на ніч. Вранці додайте у вівсянку подрібнені горіхи та ретельно перемішайте. Вівсянка готова!
3. З кавою та молоком
- вівсянка – 90 г
- молоко – 200 мл
- еспресо – 30 мл
- банан – 1 шт.
- насіння чиа -1 ст. л.
- какао-порошок – 1 ст. л.
- волоські горіхи (подрібнені) – 1 ст. л.
- кленовий сироп або мед — 2 ч. л.
- кориця – ⅛ ч. л.
- сіль — щіпка
Усі інгредієнти скласти у банку, залити каву з молоком та залишити на ніч.
4. Лінива вівсянка
- З шоколадом
- вівсянка – 90 г
- молоко — 1 склянка
- натуральний йогурт – 120 г
- какао-порошок – 2 ст. л.
- стевія або будь-який інший підсолоджувач — 2 ч. л.
- сіль – на кінчику чайної ложки
Змішайте всі інгредієнти в одній ємності та розкладіть по двох банках або контейнерах. Поставте в холодильник на ніч або щонайменше на одну годину. Вранці для прикрас можна додати будь-які горіхи. Вівсянку можна їсти холодною або розігріти в мікрохвильовій печі.
5. З мандарином
- вівсянка – 90 г
- мандарин – 1 шт.
- молоко – 180 мл
- натуральний йогурт – 60 г
- кокосова стружка – ½ ст. л.
Цедру мандарину натерти на дрібній тертці, а з м’якоті вичавити сік. Змішайте цедру та сік з рештою інгредієнтів у невеликій ємності та розкладіть по двох банках або контейнерах. Поставте в холодильник на ніч або щонайменше на одну годину. Вранці вівсянку можна їсти або холодною, або розігрітою.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар