ВІВСЯНА КАША ІЗ СМАЧНЕНЬКИМИ НОТКАМИ!

Як приготувати смачну вівсянку? Пропоную  рецепти вівсянки приготування, якої вам сподобаються.

1. З бананом

  • вівсянка – 50 г
  • банан – 1 шт.
  • волоський горіх — 30 г
  • молоко – 150 мл

Розімніть банан (бажано, щоб вийшло якнайменше грудочок). Викладіть у банку чи контейнер, додайте вівсянку, волоські горіхи та залийте все це молоком. Ретельно перемішайте. Поставте в холодильник щонайменше на 6 годин. Вранці додайте ще трохи молока, якщо ви любите рідкішу кашу. За бажанням прикрасьте нарізаним бананом і волоськими горіхами.

2. З яблуками та корицею

  • вівсянка – 50 г
  • яблуко – ¼ шт.
  • молоко  — 120 мл
  • насіння чиа – 1 ст. л.
  • волоські горіхи – 1 ст. л.
  • мед або кленовий сироп – 1 ч. л.
  • кориця — ¼ ч. л.

Наріжте на невеликі шматочки яблуко. Усі інгредієнти, окрім горіхів, складіть у банку чи контейнер, залийте молоком та поставте в холодильник на ніч. Вранці додайте у вівсянку подрібнені горіхи та ретельно перемішайте. Вівсянка готова!

3. З кавою та молоком

  • вівсянка – 90 г
  • молоко – 200 мл
  • еспресо – 30 мл
  • банан – 1 шт.
  • насіння чиа -1 ст. л.
  • какао-порошок – 1 ст. л.
  • волоські горіхи (подрібнені) – 1 ст. л.
  • кленовий сироп або мед — 2 ч. л.
  • кориця – ⅛ ч. л.
  • сіль — щіпка

Усі інгредієнти скласти у банку, залити каву з молоком та залишити на ніч.

4. Лінива вівсянка

  1. З шоколадом
  2. вівсянка – 90 г
  3. молоко — 1 склянка
  4. натуральний йогурт – 120 г
  5. какао-порошок – 2 ст. л.
  6. стевія або будь-який інший підсолоджувач — 2 ч. л.
  7. сіль – на кінчику чайної ложки

Змішайте всі інгредієнти в одній ємності та розкладіть по двох банках або контейнерах. Поставте в холодильник на ніч або щонайменше на одну годину. Вранці для прикрас можна додати будь-які горіхи. Вівсянку можна їсти холодною або розігріти в мікрохвильовій печі.

5. З мандарином

  • вівсянка – 90 г
  • мандарин – 1 шт.
  • молоко – 180 мл
  • натуральний йогурт – 60 г
  • кокосова стружка – ½ ст. л.

Цедру мандарину натерти на дрібній тертці, а з м’якоті вичавити сік. Змішайте цедру та сік з рештою інгредієнтів у невеликій ємності та розкладіть по двох банках або контейнерах. Поставте в холодильник на ніч або щонайменше на одну годину. Вранці вівсянку можна їсти або холодною, або розігрітою.

Смачного!

bit.ua


Немає коментарів:

Дописати коментар