Ситний осінній суп з білою квасолею, м’ясом і гарбузом
Приготування:: 180 хв
Кількість порцій: 6
Інгредієнти для приготування супу з білою квасолею, м’ясом і гарбузом
- оливкова олія дві ст.л.
- нарізані дві цибулини середнього розміру
- лавровий листочок 3 шт.
- нарізану селеру 2 стебла
- нарізаний часник 4 часточки
- м’якоть гарбуза 1 кг
- свиняче коліно 500 г
- курячий бульйон 8 чашок
- консервовані помідори 400 мл
- консервована квасоля 400 мл
- чебрець 6 гілочок
- мангольд 1 пучок
- сіль та перець за смаком
Рецепт приготування супу з гарбузом, білою квасолею і свининою
- Нагріти оливкову олію на вогні, середньої інтенсивності, у великій каструлі. Додати цибулю та лавровий листок, варити протягом трьох хвилин. Потім додати нарізану селеру та варити ще три хвилини. Потім додати подрібнений часник і готувати ще одну хвилину.
- Додати нарізану м’якоть гарбуза і свиняче коліно в каструлю. Влити бульйон, додати помідори та чебрець. Збільшити вогонь і закип’ятити. Зменшити температуру і варити протягом півтори години.
- Витягти м’ясо з каструлі. Злегка остудити і зрізати м’ясо. Додати в суп квасолю та варити ще 15 хвилин. Додати нарізаний мангольд, тушкувати ще декілька хвилин.
- Повернути нарізане м’ясо в каструлю. Додати 1-2 чашки киплячої води. Видалити лавровий лист перед подачею.
- Додати мелений чорний перець і приправи за смаком.
Немає коментарів:
Дописати коментар