Напередодні свят рецепт цього салату може дуже стати в нагоді тим, хто хоче здивувати гостей незвичайним блюдом.
Салат на перший погляд зовсім нехитрий, але соус робить його чарівним. Крім того, це блюдо досить ситне, так що якщо вирішите приготувати, не надто старайтеся з іншими стравами, якщо це не прийом, звичайно.
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Калорійність: 378 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування ямайського курячого салату
- куряча грудка 400 гр
- китайський салат (китайська капуста, пекінська капуста) 200 гр
- рослинна олія 20 мл
- груші 140гр
- печінка куряча 150 гр
- вершкове масло 20 гр
- лимонний сік 30 мл
- сметана 150 гр
- гірчиця дві чайні л.
- сіль пів чайної л.
- перець чорний мелений 1/4 чайної л.
- перець чилі мелений 1/4 чайної л.
Фото рецепт приготування ямайського курячого салату
Куряче філе або філе індички наріжте невеликими шматочками і обсмажте в рослинному маслі.
Досить немаленькі шматочки салату розкладіть на тарілці.
Груші очистіть від насіння і поріжте шматочками такої ж величини, як філе. Викладіть на листя салату спочатку м’ясо, потім груші.
Курячу печінку обсмажте у вершковому маслі.
Не перетримуйте, куряча печінка готується всього пару хвилин.
Обсмажену курячу печінку покладіть в блендер разом з рідиною, що утворилася, додайте сметану, лимонний сік, гірчицю, сіль і перець.
Гарненько подрібніть, щоб вийшов ніжний кремовий соус.
Соус викладіть на курячий салат. Зверху злегка присипте перцем.
Немає коментарів:
Дописати коментар