Що може бути краще, ніж юшка в казанку на природі, та до того ж зварена з власноруч наловленої риби! І зовсім неважливо, яка це буде риба — велика чи маленька, головне, щоб свіжа.
Юшка в казанку на природі готується з таких інгредієнтів:
- вода 3 л
- будь-яка рибка — 1 кг
- картопля — 5-6 шт.
- цибуля ріпчаста — 2 головки
- пшоно або рис — 2 ст. ложки
- зелень петрушки, кропу — за смаком
- сіль
- лавровий листок — 1 шт.
- перець чорний у вигляді горошку
Юшка в казанку на природі готується наступним чином:
- Розвести багаття, підвісити над ним казанок, залити в нього 3 л води і довести до кипіння.
- Очищену картоплю нарізати кубиками і разом з пшоном кинути в киплячу воду.
- Очищену рибу нарізати великими шматками і кинути в казанок, коли картопля буде вже майже готова (якщо риба дрібна, то цілком готова).
- Разом з рибою додати нарізану цибулю, лавровий лист, перець горошком, сіль. Проварити 7-10 хв., Поки риба не звариться.
- За кілька хвилин до закінчення варіння юшки в казанку, додати нарубану свіжу зелень, зняти казанок з вогню, дати трохи настоятися і розлити по порціях.
Немає коментарів:
Дописати коментар