Начебто це звичайні сирники, але зроблені вони без участі пшениці і не містять глютену. Так що їсти їх можна навіть людям, з алергією на цю речовину.
У смаку вони від цього абсолютно не програли, навпаки, набули цікавий смаковий відтінок. А груша додала солодкості та гарні жовті вкраплення.
Інгредієнти :
- сир 5-9% жирності 400 гр
- сирна маса 200 гр
- борошно кукурудзяне 150 гр
- цукор-пісок 30 гр
- сіль 1/4 чайної л.
- яйце куряче 2 шт.
- груші в’ялені 100 гр
- кукурудзяна олія 50 мл
Фото рецепт приготування кукурудзяних сирників
Розминаємо сир, сирну масу, яйця, сіль і цукор. Додаємо борошно і замішуємо тісто так, щоб з нього можна було сформувати сирники.
Груші ріжемо на невеликі шматочки (попередньо помивши і підсушивши, звичайно) і додаємо в тісто
Столовою ложкою беремо тісто, і, обвалявши його в кукурудзяному борошні, формуємо круглі плоскі сирники.
Обсмажуємо сирники на сковорідці з олією (для більшої «кукурудзяності» я і масло взяла кукурудзяне, хоча навряд чи це відбилося на остаточному результаті).
Хоча на фотографії сирники з абрикосовим варенням, їсти їх смачніше таки зі сметаною, так як солодкі груші ще й з варенням — це все-таки перебір.
Немає коментарів:
Дописати коментар